Opis vadbe

Vabimo vas, da se pridružite osebam s pozitivno energijo, ki čakajo, da vam ponudijo svoje ZNANJE, IZKUŠNJE, ENERGIJO IN MOČ, ki vam bodo izboljšale vaš vsakdan!

BRAVEASS: je 45-50 minutna visoko in srednje intenzivna, intervalna krožna (funkcionalna) vadba, namenjena obema spoloma in vsem starostnim kategorijam. Cilj je povečana poraba kalorij, povečanje učinkovitosti gibanja,  oblikovanje mišic. Namenjena je vsem, ki si želijo oblikovati telo, pridobiti večjo moč, izboljšati kardiovaskularni sistem in izgubiti  odstotek ali dva telesne maščobe. Vadba je aerobno-anaerobnega tipa, kombinirana z vajami za stabilizacijo, moč, hitrost, eksplozivnost, koordinacijo in vzdržljivost. Pri vadbi lahko korigiramo intenzivnost, ponovitve in čas vsakemu posamezniku.

Vadba se izvaja s pomočjo različnih rekvizitov in lastne teže.

Glej urnik vadbe!

Prijava na termin

BRAVE BEGINNER: je 45-50 minutna srednje in nizko intenzivna intervalna krožna (funkcionalna) vadba, namenjena obema spoloma in vsem starostnim kategorijam. Cilj je povečanje učinkovitosti gibanja, krepitev stabilizatorjev trupa mišic, oblikovanje mišic in povečana poraba kalorij. Namenjena vsem, ki si želijo odpraviti bolečine v hrbtenici, oblikovati telo, pridobiti večjo moč, izboljšati kardiovaskularni sistem in izgubiti kakšen odstotek telesne maščobe. Vadba je aerobno-anaerobnega tipa, ki jo kombiniramo z vajami za stabilizacijo, moč, hitrost, koordinacijo in vzdržljivost.

Vadba se izvaja s pomočjo različnih rekvizitov in lastne teže.

Glej urnik vadbe.

Vsaka vadba na koncu vsebuje 10-5 minutno sproščanje.

BRAVE ONE: delo na osebni ravni, več si lahko pogledate na osebno trenerstvo.

Za več informacij nas lahko kontaktirate preko spodnjega obrazca oz. po telefonu 041367779